KOIRAN ENSIAPU- JA TERVEYSKURSSIT

EISEPURE-kurssikokonaisuudet

Koirasi henki on vaarassa, etkä tiedä kuinka toimia. Tiedätkö, mitkä ovat koirasi, parhaan ystäväsi, normaalit elintoiminnot? Koirasi tarvitsee elvytystä, mutta sinulta on jäänyt ensiapukurssit suorittamatta? 

TUTUSTUSETTIEN HINTATIEDOT
EISEPURE-kurssikokonaisuus

Koirasi henki on vaarassa,
etkä tiedä, kuinka toimia?

Koirasi on paras ystäväsi, mahdollinen harrastuskaverisi, monilla myös luottotoimija metsällä. Koirasi tarvitsee elvytystä, mutta sinulta on jäänyt ensiapukurssit suorittamatta? Koirasi on vakavasti loukkaantunut, mutta et osaa käsitellä loukkaantunutta eläintä? Koirallasi on pahoja hengitysvaikeuksia, mutta et tiedä, kuinka hengitystietukokset avataan? Tunnistatko vakavien äkillisten sairauksien oireita koirallasi? Tunnetko koirasi päästä häntään? Osaatko toimia myrkytystilanteessa tai kohdatessa yllättävän luonnon vaaran koirasi kanssa?   

Koira tuo mukanaan paljon iloa ja vastuuta, mutta myös yllättäviä ja arvaamattomia tilanteita. EISEPURE on eläinlääkäreiden sinulle kokoama tietopankki. EISEPURE kouluttaa ja opastaa sinut yllättäviin hätätilanteisiin ja ensiapuun koirasi kanssa. EISEPURE auttaa sinua ennakoimaan ja tuomaan tarvittavaa turvaa haastaviin tilanteisiin.

EISEPURE kurssikokonaisuus kouluttaa sinut varautumaan kattavasti moniin erilaisiin, yllättäviin tilanteisiin koirasi kanssa. Kurssien jälkeen tiedät ja osaat toimia silloin, kun toimintaa tarvitaan. EISEPURE auttaa sinua toimimaan oikein, kun tilanne yllättää. Saat eläinlääkärin parhaimmat neuvot käyttöösi välittömästi ilman ajanvarausta, kirjatenttausta ja tylsiä luentoja.

EISEPURE -kurssikokonaisuus sisältää joko kaikki kuusi tai kolme upeaa EISEPURE-koiran ensiapu- ja terveyskurssia. Saat jopa 59 laadukasta videota (yhteensä lähes viisi tuntia!) sekä todella laajan kirjallisen että ladattavan tietomateriaalin. Kursseilla pääset kokeneiden eläinlääkärien opastuksella kuulemaan ja oppimaan mitä eläinlääkäri tutkii koirasta ja mitä sinun tulisi osata tulkita koirastasi, toimimisesta hätätilanteissa, koiran vammoista ja haavoista, koiran myrkytyksistä, luonnon vaaroista koiralle sekä koiran akuuteista sairastumisista.

Lisäksi pääset lukemaan yhteensä jopa 46 aitoa potilastarinaa oppeineen ja kompastuskivineen sekä lataamaan itsellesi jopa 9 eri tieto-opasta koiran ensiapu- ja terveysaiheista – Mitä omistaja voi tutkia itse koirastaan, Koiran fysiologisia normaaliarvoja, Ortopediset vaivat ja ontumatutkimus, Toiminta hätätilanteissa, Koiran vammat ja haavat, Oksettaminen ja lääkehiili, Vaaralliset ja myrkylliset aineet, Luonnon vaarat koiralle sekä Akuutit sairastumiset. Saat kaiken tämän alle kolmen eläinlääkärin konsultaatiokäynnin hinnalla.

 

koirien asialla

Miksi valita EISEPURE?

Koirien asialla

Jokainen koiranomistaja haluaa ajatella koiransa parasta. Liian harvoin kuitenkaan ajatellaan haastavampia ja jopa hengenvaarallisia hetkiä etukäteen. EISEPURE on koottu jokaisen koiran parhaaksi.

Ammattilaiset

Voit olla luottavaisin mielin, EISEPUREn sydän, aivot ja keuhkot ovat kaksi pitkänlinjan ammattilaista, eläinlääkärit Suvi ja Teppo Heinola. Suvi ja Teppo johdattavat sinut monipuolisilla ja mielenkiintoisilla videoilla ja teksteillä koiran terveys- ja ensiaputaitoihin.

Katso missä vain

EISEPURE-kurssit ovat aina mukanasi. Voit osallistua kursseille kännykän, pädin tai tietokoneen kautta. Kun olet ostanut mieleisesi kurssikokonaisuuden, voit suorittaa kurssin oman aikataulusi mukaan missä ja milloin vaan.

Mikä on Eisepure?

EISEPURE on Suomen yhtien parhaimpien eläinlääkäreiden sinulle kokoama tietopankki. EISEPURE kouluttaa ja opastaa sinut koirasi hyvinvoinnin ja ensiavun pariin laadukkailla videoilla, hauskoilla, mutta asiapitoisilla teksteillä, mielenkiintoisilla oikean elämän potilastarinoilla sekä ladattavilla ohjeilla. Jatkossa osaat ennakoida ja tiedät, kuinka toimit hätätilanteissa. EISEPURE tarjoaa elintärkeää tietoa koirasi terveydestä.

Mitä kurssiin kuuluu?

EISEPUREn kurssimateriaali on heti käytössäsi. Kurssi ei etene tietyn aikataulun mukaan, vaan oppimateriaaliin pääset heti käsiksi. Opiskelua voit suorittaa oman aikataulusi ja rytmisi mukaan, missä ja milloin vain.

EISEPURE -kurssikokonaisuus sisältää joko kaikki kuusi tai kolme upeaa EISEPURE-koiran ensiapu- ja terveyskurssia. Saat jopa 59 laadukasta videota (yhteensä lähes viisi tuntia!) sekä todella laajan kirjallisen että ladattavan tietomateriaalin. Kursseilla pääset kokeneiden eläinlääkärien opastuksella kuulemaan ja oppimaan mitä eläinlääkäri tutkii koirasta ja mitä sinun tulisi osata tulkita koirastasi, toimimisesta hätätilanteissa, koiran vammoista ja haavoista, koiran myrkytyksistä, luonnon vaaroista koiralle sekä koiran akuuteista sairastumisista.

Lisäksi pääset lukemaan yhteensä jopa 46 aitoa potilastarinaa oppeineen ja kompastuskivineen sekä lataamaan itsellesi jopa 9 eri tieto-opasta koiran ensiapu- ja terveysaiheista.

Kuka kouluttaa?

Maineikkaat ja mainiot eläinlääkärit Suvi ja Teppo Heinola ovat kurssisi kouluttajat. Heinolat ovat käsite suomalaisessa eläinlääkinnässä. Heinoloiden tekstit ja videot kertovat koiran kohtaamista terveysmurheista täysin ymmärrettävästi ja helposti sisäistettävästi. Heinoloiden aiemmat tekstit ovat tavoittaneet satojatuhansia suomalaisia koiranomistajia ja saaneet laajaa huomiota valtakunnallisella tasolla, jo usean vuoden ajan. Heinolat toimivat yrittäjinä jyväskyläläisellä AlmaVet-eläinklinikalla. Teppo viihtyy parhaiten kipupotilaiden sekä korvavaivojen parissa. Suvi on uranuurtaja suomalaisessa eläinlääkäintätieteessä tähystysleikkauksien toteuttajana ja kouluttajana. Heinolat ovat tehneet myös paljon hyväntekeväisyyssterilointeja, niin koirille kuin kissoille. 

Kuinka maksan?

EISEPURE käyttää maksunvälittäjänä kotimaista Paytrail-maksunvälittäjää. Kaikki maksuliikenne tapahtuu salatun yhteyden kautta. Voit itse valita sinulle sopivimman maksutavan – verkkopankki, pankki-/luottokortti, lasku.

Mihin sitoudun?

Kaikki EISEPURE-kurssit ovat kertaostoksia. Sitoudut sijoittamaan vain kyseisen kurssin oppimateriaaliin ja oman itsesi kehittämiseen sekä koirasi hyvinvoinnin turvaamiseen. Voit itse valita, kuinka monta kurssia haluat EISEPURElla suorittaa ja mistä aiheista.

Saanko materiaalin itselleni?

Kaikki materiaali on sinulla jatkuvasti käytössäsi vuoden ajan ostoksestasi. Video- ja potilastarinamateriaaleihin pääset palaamaan EISEPUREn sivuilla, ladattavat tieto-opukset saat ladattua omalle tietokoneellesi tai puhelimellesi ja vaikka tulostettua paperille. Näin ohjeet kulkevat mukana, minne menetkin. Saat eläinlääkärin tietotaidon käyttöösi ilman ajanvarausta.

mitä eläinlääkäri tutkii koirasta

EISEPURE kokemuksia

”Työkoiran omistajana kävin Suvin pitämän koiran ensiapukurssin jo aiemmin, mutta kuten niin monesti, ne elintärkeät yksityiskohdat ovat päässeet unohtumaan. EISEPURE-verkkokurssien kautta ne pysyvät aina mukana ja mielessä, sillä koskaan ei tiedä mitä tapahtuu.”

Mikko

”EISEPURE-kurssien sisältö on todella vakuuttava sekä ammattimaisesti, mutta hauskasti toteutettu. Suosittelen kaikille koiran omistajille!”

Elli

”Uuden pennun omistajana koin jopa velvollisuudekseni EISEPURE-kurssien hankinnan. Yllätyin runsaasta sisällöstä ja hauskoista yllätyksistä – pentuni on nyt turvallisemmissa käsissä kuin olisi ollut ilman EISEPURE-kursseja.”

Jaana

EISEPURE-kurssikokonaisuudet

Valitse sinulle ja koirallesi sopivin EISEPURE-kokonaisuus

Haluamme tarjota upean kuuden tai kolmen kurssin kokonaisuuden huippuedulliseen hintaan verrattuna kurssien yksilöhinnoitteluun. Emme tee kilpajuoksua kellon kanssa tai patista ketään toimimaan kiireen kanssa. Tosin koskaan et tiedä, milloin koiran ensiapua tarvitset, mahdollisesti jo huomenna. EISEPURE-kurssikokonaisuus on sijoitus omaan osaamiseesi sekä koirasi hyvinvointiin, jopa koirasi hengen pelastamiseen.

EISEPURE-kurssit opettavat sinulle rahassa mittaamattomia tietoja ja taitoja, jotka sinun täytyy opetella ennen kuin on liian myöhäistä. Saat kaiken tämän alle kolmen eläinlääkärin konsultaatiokäynnin hinnalla.

Eläinlääkärit Teppo ja Suvi Heinola toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan oppimaan ja kokemaan uutta!

EISEPURE-setti 3 kurssia

Sisältää kurssit:
Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta
Koiran vammat ja haavat
Luonnon vaarat koiralle

Yhteensä 29 videota (2h)
17 potilastarinaa
5 ladattavaa tieto-opasta

Erikseen ostettuna 163€

EISEPURE-setti 3 kurssia

Sisältää kurssit:
Toiminta hätätilanteissa ja koiran elvytys
Koiran myrkytykset
Koiran akuutit sairastumiset

Yhteensä 30 videota (3h)
29 potilastarinaa
4 ladattavaa tieto-opasta

Erikseen ostettuna 193€

EISEPURE-setti 6 kurssia

Sisältää kurssit:
Toiminta hätätilanteissa ja koiran elvytys
Koiran myrkytykset
Koiran akuutit sairastumiset
Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta
Koiran vammat ja haavat
Luonnon vaarat koiralle

Yhteensä 59 videota (5h)
46 aitoa potilastarinaa
9 ladattavaa tieto-opasta

Erikseen ostettuna 360€