Hjalmarin eturauhanen

Hjalmar on 7 v. vanha isovillakoirauros. Minusta isot villakoirat on hienoja, ja harvoin sanon näin, mutta tässä rodussa urokset on jopa melko fiksuja. Jotenkin ne on vähän sellaisia herrasmiesmäisiä. Ja vaikka niille on välillä tehty mitä kummallisempia kampauksia ja frisöörejä, niin silti ne on… uroksia, ei mitään äijiä, mutta kuitenkin. Vähän on sama kuin vaaleanpunaisen kauluspaidan käyttö.

Hjalmar tuli klinikalle, koska se ei halunnut liikkua, se ei päässyt kunnolla ylös, se ei syönyt eikä myöskään juonut mitään. Lisäksi Hjalmarin pissa oli ollut punaista. Hjalmar-parka oli oireillut vastaavalla tavalla jo viime kesänä. Tuolloin Hjalmarilla oli todettu eturauhasen liikakasvua ja tilanne oli rauhoittunut viikon nappikuurilla. Klinikalla Hjalmar oli melko totinen kaveri. Hjalmarin ilme vakavoitui entisestään, kun minä laitoin käsiini kumihanskat… LOPUT TÄSTÄKIN TARINASTA VOIT LUKEA EISEPURE-NETTIKURSSILLA KOIRAN AKUUTEISTA SAIRASTUMISISTA. 

EISEPURE KOIRAN ENSIAPU- JA TERVEYSKURSSIT OVAT TÄYSIN AINUTLAATUINEN KOKONAISUUS. NETTIKURSSIEN AVULLA OPIT ELINTÄRKEITÄ KOIRAN TERVEYS- JA ENSIAPUTAITOJA. KURSSIN OVAT KOOSTANEET ELÄINLÄÄKÄRIT SUVI JA TEPPO HEINOLA.