KOIRAN ENSIAPU- JA TERVEYSKURSSIT

Koiran akuutit sairastumiset

Osaatko tunnistaa vakavien sairauksien oireita koirallasi? Osaatko toimia oikein, kun koirasi sairastuu yllättäen? 

TUTUSTUosta
koiran akuutit sairastumiset

Tunnistatko vakavien ja yleisten koiran sairauksien oireet?

Olet varmasti kuullut tarinoita äkillisesti sairastuneesta koirasta, joka menehtyi, kun omistaja ei osannut reagoida koiran oireisiin oikein? Olet varmasti koiranomistajana tietoinen korva- ja silmätulehduksista, mutta tiedätkö, kuinka niihin pitää reagoida? Entäpä sitten hieman vieraammat ja vaikeammin havaittavat sairaudet, kuten virtsatietulehdus, mahalaukun kiertymä tai kohtutulehdus? Osaatko toimia lämpöhalvausoireisen koiran kanssa tai mistä sen tietää vaikka sillä olisi joutunut vatsalaukkuun jonkin sinne kuulumaton tavara? Jos suoli menee aivan tukkoon tai ripulia tuleekin suihkuna peräpäästä ja oksennusta yläpäästä, kuinka sinun pitäisi toimia? Monet koiran akuutit sairastumiset alkavat nimensä mukaisesti yllättävästi ja äkillisesti. Tilanteet saattavat muuttua todella vakavaksi äkkiäkin ja ne vaativat omistajan tietotaitoa, kuinka tilanteeseen pitää reagoida. Siksi tiedot ja taidot on syytä opetella etukäteen, ennen kuin tilanne on käsillä. Monta äkillisesti sairastunutta koiraa on pelastettu omistajan ripeillä ensiapu- ja reagointitaidoilla. Osaatko itse toimia ja tunnistaa erilaisten sairauksien aiheuttamia oireiluita? 

Koira tuo mukanaan paljon iloa ja vastuuta, mutta myös yllättäviä ja arvaamattomia tilanteita. EISEPURE on eläinlääkäreiden sinulle kokoama tietopankki. EISEPURE kouluttaa ja opastaa sinut yllättäviin hätätilanteisiin ja ensiapuun koirasi kanssa. EISEPURE auttaa sinua ennakoimaan ja tuomaan tarvittavaa turvaa haastaviin tilanteisiin.

EISEPUREn Koiran akuutit sairastumiset-kurssi on kattava kokonaisuus erilaisten sairastumisien kohtaamiseen ja niiden tunnistamiseen. Kurssi kouluttaa sinut varautumaan yllättäviin tilanteisiin ja toimimaan niissä oikein. Kurssin jälkeen tiedät ja taidat lähes kahdestakymmenestä koiran äkillisestä sairaudesta, ensioireet, reagointiohjeet ja myös vaaran paikat, jotka sairauksia voivat edesauttaa puhkeamaan. Opit monta arvokasta taitoa sairauden ensivaiheisiin sekä saat eläinlääkärin kallisarvoiset ohjeet erilaisten tilanteiden kohtaamiseen. Saat eläinlääkärin parhaimmat neuvot käyttöösi välittömästi ilman ajanvarausta, kirjatenttausta ja tylsiä luentoja

Koiran akuutit sairastumiset-kurssi sisältää 13 laadukasta videota (yhteensä lähes puolitoista tuntia) sekä kirjallisen että ladattavan materiaalin. Kurssilla pääset kokeneiden eläinlääkärien opastuksella kuulemaan ja oppimaan koiran kohtaamista äkillisistä sairauksista, niin yleisistä korvatulehduksesta, ripulista ja kennelyskästä aina todella vakaviin neurologisiin oireisiin, mahalaukun oireiluihin kuin virtsatietukoksiin. Opit tietoja ja taitoja, jotka jokaisen koiranomistajan on syytä osata. Lisäksi pääset lukemaan 18 aitoa eläinlääkärin tarinaa oppeineen ja kompastuskivineen. Tarinat ovat aitoja potilastarinoita faktatiedoilla sekä parhailla vinkeillä höystettynä. Saat ladattua itsellesi todella laajan Koiran akuutit sairastumiset– tieto-oppaan, joka auttaa sinua ja koiraasi jatkossakin. Saat tämän elintärkeän kokonaisuuden huomattavasti edullisemmin kuin esimerkiksi yhden eläinlääkärikonsultaatiokäynnin (30min/90€**).

Hinta 32,50€ (norm. 65€)

**Hinta vertailtu usean suomalaisen eläinlääkäriaseman konsultaatiokäyntihinnoista.

KOIREIN ASIALLA

Miksi valita EISEPURE?

Koirien asialla

Jokainen koiranomistaja haluaa ajatella koiransa parasta. Liian harvoin kuitenkaan ajatellaan haastavampia ja jopa hengenvaarallisia hetkiä etukäteen. EISEPURE on koottu jokaisen koiran parhaaksi.

Ammattilaiset

Voit olla luottavaisin mielin, EISEPUREn sydän, aivot ja keuhkot ovat kaksi pitkänlinjan ammattilaista, eläinlääkärit Suvi ja Teppo Heinola. Suvi ja Teppo johdattavat sinut monipuolisilla ja mielenkiintoisilla videoilla ja teksteillä koiran terveys- ja ensiaputaitoihin.

Katso missä vain

EISEPURE-kurssit ovat aina mukanasi. Voit osallistua kursseille kännykän, pädin tai tietokoneen kautta. Kun olet ostanut mieleisesi kurssikokonaisuuden, voit suorittaa kurssin oman aikataulusi mukaan missä ja milloin vaan.

Mikä on Eisepure?

EISEPURE on Suomen yhtien parhaimpien eläinlääkäreiden sinulle kokoama tietopankki. EISEPURE kouluttaa ja opastaa sinut koirasi hyvinvoinnin ja ensiavun pariin laadukkailla videoilla, hauskoilla, mutta asiapitoisilla teksteillä, mielenkiintoisilla oikean elämän potilastarinoilla sekä ladattavilla ohjeilla. Jatkossa osaat ennakoida ja tiedät, kuinka toimit hätätilanteissa. EISEPURE tarjoaa elintärkeää tietoa koirasi terveydestä.

Mitä kurssiin kuuluu?

EISEPUREn kurssimateriaali on heti käytössäsi. Kurssi ei etene tietyn aikataulun mukaan, vaan oppimateriaaliin pääset heti käsiksi. Opiskelua voit suorittaa oman aikataulusi ja rytmisi mukaan, missä ja milloin vain.

Koiran akuutit sairastumiset-kurssi sisältää 13 videota, 18 aitoa potilastarinaa oppeineen ja kompastuskivineen sekä laajan ladattavan tieto-oppaan koiran akuuteista sairastumisista. 

Kuka kouluttaa?

Maineikkaat ja mainiot eläinlääkärit Suvi ja Teppo Heinola ovat kurssisi kouluttajat. Heinolat ovat käsite suomalaisessa eläinlääkinnässä. Heinoloiden tekstit ja videot kertovat koiran kohtaamista terveysmurheista täysin ymmärrettävästi ja helposti sisäistettävästi. Heinoloiden tekstit ovat tavoittaneet satoja tuhansia suomalaisia koiranomistajia ja saaneet laajaa huomiota valtakunnallisella tasolla. Heinolat toimivat yrittäjinä jyväskyläläisellä AlmaVet-eläinklinikalla. Tepon erikoisosaamista on xxxx. Suvi on Suomessa uranuurtajana tähystysleikkauksien toteuttajana ja kouluttajana. He ovat tehneet myös paljon hyväntekeväisyys sterilointeja.

Kuinka maksan?

EISEPURE käyttää maksunvälittäjänä kotimaista Paytrail-maksunvälittäjää. Kaikki maksuliikenne tapahtuu salatun yhteyden kautta. Voit itse valita itsellesi sopivimman maksutavan – pankkitunnukset, pankki-/luottokortti tai lasku.

Mihin sitoudun?

Kaikki EISEPUREn kurssit ovat kertaostoksia. Sitoudut sijoittamaan vain kyseisen kurssin oppimateriaaliin ja oman itsesi kehittämiseen sekä koirasi hyvinvoinnin turvaamiseen. Voit itse valita, kuinka monta EISPURE-kurssia haluat Eisepurella suorittaa ja mistä aiheista.

Saanko materiaalin itselleni?

Kaikki materiaali on sinulla jatkuvasti käytössäsi vuoden ajan ostoksestasi. Video- ja potilastarinamateriaaleihin pääset palaamaan EISEPUREn sivuilla, ladattavat tieto-opukset saat ladattua omalle tietokoneellesi tai puhelimellesi ja vaikka tulostettua paperille. Näin ohjeet kulkevat mukana, minne menetkin. Saat eläinlääkärin tietotaidon käyttöösi ilman ajanvarausta.

koiran akuutit sairastumiset 

EISEPURE kokemuksia

”Työkoiran omistajana kävin Suvin pitämän koiran ensiapukurssin jo aiemmin, mutta kuten niin monesti, ne elintärkeät yksityiskohdat ovat päässeet unohtumaan. EISEPURE-verkkokurssien kautta ne pysyvät aina mukana ja mielessä, sillä koskaan ei tiedä mitä tapahtuu.”

Mikko

”EISEPURE-kurssien sisältö on todella vakuuttava sekä ammattimaisesti, mutta hauskasti toteutettu. Suosittelen kaikille koiran omistajille!”

Elli

”Uuden pennun omistajana koin jopa velvollisuudekseni EISEPURE-kurssien hankinnan. Yllätyin runsaasta sisällöstä ja hauskoista yllätyksistä – pentuni on nyt turvallisemmissa käsissä kuin olisi ollut ilman EISEPURE-kursseja.”

Jaana

koiran akuutit sairastumiset

Koiran akuutit sairastumiset-kurssi hintaan 32,50€ (norm. 65€)

Haluamme olla avoimia hinnoittelun kanssa. EISEPUREn hinnoittelu vaihtelee kurssikohtaisesti. Koiran akuutit sairastumiset-kurssin hinta on  32,50€ (norm. 65€) Sinulla on mahdollisuus hankkia kerralla kolme valitsemaasi EISEPURE-kurssia edullisempaan yhteishintaan. Voit hankkia kerralla myös koko EISEPURE-kurssikokonaisuuden (6 kurssia) edulliseen pakettihintaan.

Emme tee kilpajuoksua kellon kanssa tai patista ketään toimimaan kiireen kanssa. Tosin koskaan et tiedä, milloin koiran ensiaputietoja ja -taitoja tarvitset, mahdollisesti jo huomenna. Koiran akuutit sairastumiset-kurssi on sijoitus omaan osaamiseesi sekä koirasi hyvinvointiin, jopa koirasi hengen pelastamiseen.

Koiran akuutit sairastumiset-kurssi opettaa sinulle rahassa mittaamattomia
tietoja ja taitoja, jotka sinun täytyy opetella ennen kuin on liian myöhäistä. Saat kaiken
tämän huomattavasti edullisemmin kuin yhden eläinlääkärikonsultaatiokäynnin (30min/90€) hinnalla.

Eläinlääkärit Teppo ja Suvi Heinola toivottavat sinut lämpimästi
tervetulleeksi mukaan oppimaan ja kokemaan uutta!

eisepure-kurssiT

Koiran ensiapu- ja terveyskurssit

Koiran vammat ja haavat

EISEPURE Koiran vammat ja haavat-kurssi valmistaa ja opettaa sinut kohtaamaan tilanteet, joissa koira on loukkaantunut ja kärsii esimerkiksi puremahaavasta. Opit kurssilla elintärkeitä taitoja haavan sitomisesta hammasvamman ensiapuun ja hoitoon. Tepon tarinat, eläinlääkäreiden videot sekä tekstit takaavat sinulle ainutlaatuista oppia, tietoa ja näkemystä tilanteissa, joissa sinun on oltava parhaimmillasi. 

Toiminta hätätilanteissa ja koiran elvytys

EISEPURE Toiminta hätätilanteissa ja koiran elvytys-kurssi kouluttaa sinut varautumaan yllättäviin tilanteisiin. Kurssin jälkeen tiedät ja osaat toimia silloin, kun toimintaa tarvitaan. EISEPURE auttaa sinua toimimaan oikein, kun tilanne yllättää. Saat eläinlääkärin parhaimmat neuvot käyttöösi välittömästi ilman ajanvarausta, kirjatenttausta ja tylsiä luentoja.

 

Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta?

EISEPUREkurssi Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta? antaa sinulle valmiudet toteuttaa oman koirasi yleistutkimuksen kotikonstein ja syventää ymmärrystäsi siitä, mikä on omalla koirallasi normaalia ja milloin tulisi hakeutua eläinlääkärii. Kurssi tutustuttaa sinut tekstein ja eläinlääkärivideoin koirasi eri elintoimintojen tutkimiseen sekä yleisimpiin merkkeihin siitä, että kaikki ei mahdollisesti ole kunnossa. 

Koiran myrkytykset

EISEPURE Koiran myrkytykset-kurssi opettaa sinulle, kuinka toimia oikein erinäisissä myrkytystilanteissa koiran kanssa. Kurssilla käydään läpi tyypillisimmät myrkytysoireita aiheuttavat vaaralliset, jopa kotitalouksista löytyvät, aineet sekä niiden aiheuttamat oireilut ja kuinka omalla toiminnallasi voit pelastaa koirasi hengen hädän hetkellä. Eläinlääkärit opastavat sinua varautumaan ja ennakoimaan mahdollisia myrkytystilanteita. Opit uusia tietoja ja taitoja sekä videoiden että tekstien avulla.

Luonnon vaarat koiralle

EISEPURE-kurssi Luonnon vaarat koiralle tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kokonaisuuden ymmärtää, ennakoida ja tulkita luonnon tarjoamia vaaroja koirallesi. Luonto on paras ja luontaisin paikka viettää aikaa yhdessä koiran kanssa, etenkin, kun osaat varautua mahdollisiin vaaroihin jo etukäteen. Silloin, kun on hyvin varautunut, ei vaara pääse yllättämään. Kurssin käytyäsi osaat myös toimia vaaratilanteessa, jos vaara pääsikin yllättämään. Eläinlääkäreiden vinkit ja opastukset pääset opiskelemaan video- ja tekstimateriaaleista. 

Koiran akuutit sairastumiset

EISEPURE Koiran akuutit sairastumiset-kurssilla käydään todella kattavasti läpi yleisimmät koiran vakavat sairastumiset. Ymmärrät eri sairauksien ensioireita ja tuntomerkkejä, erinäisten sairauksien potentiaalisia kohdekoiria ja opit reagoimaan, milloin koirasi elintoiminnot muuttuvat normaalista hälyyttäväksi. Pääset kurkistamaan moneen eläinlääkärin arkipäiväiseen potilastapaukseen sekä videoiden että tekstien avulla.  Tapausten oppeja ammentamalla syvennät omaa tietämystäsi koiran akuuteista sairauksista.