KOIRAN ENSIAPU- JA TERVEYSKURSSIT

Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta

 Tiedätkö, mitkä ovat koirasi, parhaan ystäväsi, normaalit elintoiminnot? Mitä kaikkea koiran pään ja hännän väliin mahtuukaan ja miten ne kaikki toimivatkaan? Oletko perehtynyt koirasi kehoon tarkemmin? 

TUTUSTUOSTA
Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta

Koirasi on rakkain ystäväsi, mutta tunnetko koirasi läpikotaisin, elintoimintoja myöten?

Koirasi on paras ystäväsi, mahdollinen harrastuskaverisi, monilla myös luottotoimija metsällä. Mutta tunnetko ja tiedätkö, mitkä ovat koirasi normaalit elintoiminnot? Mitä kaikkea koirasi pään ja hännän väliin mahtuu, ja kuinka kaiken pitäisi toimia? Oletko perehtynyt koirasi kehoon tarkemmin? Tiedätkö, miltä limakalvot näyttävät normaalisti? Entäpä, kun koiran kehossa on jotakin vinksallaan, tiedätkö, miltä limakalvot silloin näyttävät? Osaatko tehdä yleistutkimuksen koirallesi itse, tiedätkö arvot, piirteet ja äänet, jotka ovat koirallesi normaalia? Tiedätkö, milloin on syytä hakeutua eläinlääkärin vastaanotolle vai käytkö lääkärinvastaanotolla kaiken varalta? Oletko perehtynyt ja harjoitellut koira-arjessa tarvittavia taitoja vai odotatko hetkeä, jolloin on tosi kyseessä ja sormi meneekin suuhun?   

Koira tuo mukanaan paljon iloa ja vastuuta, mutta myös yllättäviä ja arvaamattomia tilanteita. EISEPURE on eläinlääkäreiden sinulle kokoama tietopankki. EISEPURE kouluttaa ja opastaa sinut yllättäviin hätätilanteisiin ja ensiapuun koirasi kanssa. EISEPURE auttaa sinua ennakoimaan ja tuomaan tarvittavaa turvaa haastaviin tilanteisiin. 

Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta-kurssi on ensiaskel EISEPUREn ainutlaatuiseen kurssikokonaisuuteen. Kurssi kouluttaa sinut tutustumaan koirasi elintoimintoihin ja kehoon aiempaa tarkemmin. Kurssin jälkeen tiedät ja tunnet koirasi entistä paremmin, kirjaimellisesti kirsun päästä hännän päähän. Opit monta arvokasta taitoa koira-arjen hetkiin sekä mikä parasta, tiedät koirasi normaalit elintoiminnot jatkossa paremmin kuin kukaan muu. Saat eläinlääkärin parhaimmat neuvot käyttöösi välittömästi ilman ajanvarausta, kirjatenttausta ja tylsiä luentoja.

Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta-kurssi sisältää 16 laadukasta videota (yhteensä lähes 37 minuuttia) sekä kirjallisen että ladattavan materiaalin. Kurssilla pääset kokeneiden eläinlääkärien opastuksella kuulemaan ja oppimaan koiran yleistutkimuksesta, koiran kehosta ja elintoiminnoista sekä arkisista koiran terveyteen liittyvistä taidoista, jotka jokaisen koiranomistajan on syytä osata. Lisäksi pääset lukemaan neljä aitoa eläinlääkärin tarinaa oppeineen ja kompastuskivineen. Saat ladattua itsellesi kolme eri tieto-opasta, jotka auttavat sinua jatkossakin – Mitä omistaja voi tutkia itse koirasta, Koiran fysiologisia normaaliarvoja sekä Ortopediset vaivat ja ontumatutkimus. Saat tämän, upean kokonaisuuden huomattavasti edullisemmin kuin yhden eläinlääkärikonsultaatiokäynnin (30min/90€**).

KURSSI ELOKUUN LOPPUUN ASTI TUTUSTUMISHINTAAN 40€ (normaalisti 59€)

**Hinta vertailtu usean suomalaisen eläinlääkäriaseman konsultaatiokäyntihinnoista.

 

koirien asialla

Miksi valita EISEPURE?

Koirien asialla

Jokainen koiranomistaja haluaa ajatella koiransa parasta. Liian harvoin kuitenkaan ajatellaan haastavampia ja jopa hengenvaarallisia hetkiä etukäteen. EISEPURE on koottu jokaisen koiran parhaaksi.

Ammattilaiset

Voit olla luottavaisin mielin, EISEPUREn sydän, aivot ja keuhkot ovat kaksi pitkänlinjan ammattilaista, eläinlääkärit Suvi ja Teppo Heinola. Suvi ja Teppo johdattavat sinut monipuolisilla ja mielenkiintoisilla videoilla ja teksteillä koiran terveys- ja ensiaputaitoihin.

Katso missä vain

EISEPURE-kurssit ovat aina mukanasi. Voit osallistua kursseille kännykän, pädin tai tietokoneen kautta. Kun olet ostanut mieleisesi kurssikokonaisuuden, voit suorittaa kurssin oman aikataulusi mukaan missä ja milloin vaan.

Mikä on Eisepure?

EISEPURE on Suomen yhtien parhaimpien eläinlääkäreiden sinulle kokoama tietopankki. EISEPURE kouluttaa ja opastaa sinut koirasi hyvinvoinnin ja ensiavun pariin laadukkailla videoilla, hauskoilla, mutta asiapitoisilla teksteillä, mielenkiintoisilla oikean elämän potilastarinoilla sekä ladattavilla ohjeilla. Jatkossa osaat ennakoida ja tiedät, kuinka toimit hätätilanteissa. EISEPURE tarjoaa elintärkeää tietoa koirasi terveydestä.

Mitä kurssiin kuuluu?

EISEPUREn kurssimateriaali on heti käytössäsi. Kurssi ei etene tietyn aikataulun mukaan, vaan oppimateriaaliin pääset heti käsiksi. Opiskelua voit suorittaa oman aikataulusi ja rytmisi mukaan, missä ja milloin vain.

Mitä eläinlääkäri tutkii-kurssi sisältää 16 videota (yhteensä X minuuttia), neljä aitoa potilastarinaa oppeineen ja kompastuskivineen sekä  kolme ladattavaa tieto-opasta, jotka auttavat sinua jatkossakin – Mitä omistaja voi tutkia itse koirasta, Koiran fysiologisia normaaliarvoja sekä Ortopediset vaivat ja ontumatutkimus.

Kuka kouluttaa?

Maineikkaat ja mainiot eläinlääkärit Suvi ja Teppo Heinola ovat kurssisi kouluttajat. Heinolat ovat käsite suomalaisessa eläinlääkinnässä. Heinoloiden tekstit ja videot kertovat koiran kohtaamista terveysmurheista täysin ymmärrettävästi ja helposti sisäistettävästi. Heinoloiden aiemmat tekstit ovat tavoittaneet satojatuhansia suomalaisia koiranomistajia ja saaneet laajaa huomiota valtakunnallisella tasolla, jo usean vuoden ajan. Heinolat toimivat yrittäjinä jyväskyläläisellä AlmaVet-eläinklinikalla. Teppo viihtyy parhaiten kipupotilaiden sekä korvavaivojen parissa. Suvi on uranuurtaja suomalaisessa eläinlääkäintätieteessä tähystysleikkauksien toteuttajana ja kouluttajana. Heinolat ovat tehneet myös paljon hyväntekeväisyyssterilointeja, niin koirille kuin kissoille. 

Kuinka maksan?

EISEPURE käyttää maksunvälittäjänä kotimaista Paytrail-maksunvälittäjää. Kaikki maksuliikenne tapahtuu salatun yhteyden kautta. Voit itse valita itsellesi sopivimman maksutavan – pankkitunnukset, pankki-/luottokortti, lasku.

Mihin sitoudun?

Kaikki EISEPURE-kurssit ovat kertaostoksia. Sitoudut sijoittamaan vain kyseisen kurssin oppimateriaaliin ja oman itsesi kehittämiseen sekä koirasi hyvinvoinnin turvaamiseen. Voit itse valita, kuinka monta kurssia haluat EISEPURElla suorittaa ja mistä aiheista.

 

Saanko materiaalin itselleni?

Kaikki materiaali on sinulla jatkuvasti käytössäsi vuoden ajan ostoksestasi. Video- ja potilastarinamateriaaleihin pääset palaamaan EISEPUREn sivuilla, ladattavat tieto-opukset saat ladattua omalle tietokoneellesi tai puhelimellesi ja vaikka tulostettua paperille. Näin ohjeet kulkevat mukana, minne menetkin. Saat eläinlääkärin tietotaidon käyttöösi ilman ajanvarausta.

mitä eläinlääkäri tutkii koirasta

EISEPURE kokemuksia

”Työkoiran omistajana kävin Suvin pitämän koiran ensiapukurssin jo aiemmin, mutta kuten niin monesti, ne elintärkeät yksityiskohdat ovat päässeet unohtumaan. EISEPURE-verkkokurssien kautta ne pysyvät aina mukana ja mielessä, sillä koskaan ei tiedä mitä tapahtuu.”

Mikko

”EISEPURE-kurssien sisältö on todella vakuuttava sekä ammattimaisesti, mutta hauskasti toteutettu. Suosittelen kaikille koiran omistajille!”

Elli

”Uuden pennun omistajana koin jopa velvollisuudekseni EISEPURE-kurssien hankinnan. Yllätyin runsaasta sisällöstä ja hauskoista yllätyksistä – pentuni on nyt turvallisemmissa käsissä kuin olisi ollut ilman EISEPURE-kursseja.”

Jaana

mitä eläinlääkäri tutkii koirasta

Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta-kurssi nyt 40€ (norm. 59€)

Haluamme olla avoimia hinnoittelun kanssa. EISEPUREn hinnoittelu vaihtelee kurssikohtaisesti. Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta- kurssi 31.8. ASTI HINTAAN 40€. (normaalisti 59€). Sinulla on myös mahdollisuus hankkia kerralla kolme EISEPURE-kurssia edullisempaan yhteishintaan. Voit hankkia kerralla myös koko EISEPURE-kurssikokonaisuuden (6 kurssia) huippuedulliseen pakettihintaan.

Emme tee kilpajuoksua kellon kanssa tai patista ketään toimimaan kiireen kanssa. Tosin koskaan et tiedä, milloin koiran ensiaputietoja ja -taitoja tarvitset, mahdollisesti jo huomenna. Mitä eläinlääkäri tutkii-kurssi on sijoitus omaan osaamiseesi sekä koirasi hyvinvointiin, jopa koirasi hengen pelastamiseen.

Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta-kurssi opettaa sinulle rahassa mittaamattomia
tietoja ja taitoja, jotka sinun täytyy opetella ennen kuin on liian myöhäistä. Saat kaiken
tämän huomattavasti edullisemmin kuin yhden eläinlääkärikonsultaatiokäynnin (30min/90€) hinnalla.

Eläinlääkärit Teppo ja Suvi Heinola toivottavat sinut lämpimästi
tervetulleeksi mukaan oppimaan ja kokemaan uutta!

kaikki kurssit

Koiran ensiapu- ja terveyskurssit

Koiran vammat ja haavat

EISEPURE Koiran vammat ja haavat-kurssi valmistaa ja opettaa sinut kohtaamaan tilanteet, joissa koira on loukkaantunut ja kärsii esimerkiksi puremahaavasta. Opit kurssilla elintärkeitä taitoja haavan sitomisesta hammasvamman ensiapuun ja hoitoon. Tepon tarinat, eläinlääkäreiden videot sekä tekstit takaavat sinulle ainutlaatuista oppia, tietoa ja näkemystä tilanteissa, joissa sinun on oltava parhaimmillasi. 

Toiminta hätätilanteissa ja koiran elvytys

EISEPURE Toiminta hätätilanteissa ja koiran elvytys-kurssi kouluttaa sinut varautumaan yllättäviin tilanteisiin. Kurssin jälkeen tiedät ja osaat toimia silloin, kun toimintaa tarvitaan. EISEPURE auttaa sinua toimimaan oikein, kun tilanne yllättää. Saat eläinlääkärin parhaimmat neuvot käyttöösi välittömästi ilman ajanvarausta, kirjatenttausta ja tylsiä luentoja

 

Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta?

EISEPUREkurssi Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta? antaa sinulle valmiudet toteuttaa oman koirasi yleistutkimuksen kotikonstein ja syventää ymmärrystäsi siitä, milloin eläinlääkäriin tulisi hakeutua. Kurssi tutustuttaa sinut tekstein ja eläinlääkärivideoin koirasi eri elintoimintojen tutkimiseen sekä yleisimpiin merkkeihin siitä, että kaikki ei mahdollisesti ole kunnossa. Tämän kurssin läpikäytyäsi tunnistat milloin on syytä hakeutua eläinlääkärin vastaanotolle.

Koiran myrkytykset

EISEPURE Koiran myrkytykset-kurssi opettaa sinulle, kuinka toimia oikein erinäisissä myrkytystilanteissa koiran kanssa. Kurssilla käydään läpi tyypillisimmät myrkytysoireita aiheuttavat vaaralliset, jopa kotitalouksista löytyvät, aineet sekä niiden aiheuttamat oireilut ja kuinka omalla toiminnallasi voit pelastaa koirasi hengen hädän hetkellä. Eläinlääkärit opastavat sinua varautumaan ja ennakoimaan mahdollisia myrkytystilanteita. Opit uusia tietoja ja taitoja sekä videoiden että tekstien avulla.

Luonnon vaarat koiralle

EISEPURE-kurssi Luonnon vaarat koiralle tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kokonaisuuden ymmärtää, ennakoida ja tulkita luonnon tarjoamia vaaroja koirallesi. Luonto on paras ja luontaisin paikka viettää aikaa yhdessä koiran kanssa, etenkin, kun osaat varautua mahdollisiin vaaroihin jo etukäteen. Silloin, kun on hyvin varautunut, ei vaara pääse yllättämään. Kurssin käytyäsi osaat myös toimia vaaratilanteessa, jos vaara pääsikin yllättämään. Eläinlääkäreiden vinkit ja opastukset pääset opiskelemaan video- ja tekstimateriaaleista. 

Koiran akuutit sairastumiset

EISEPURE Koiran akuutit sairastumiset-kurssilla käydään todella kattavasti läpi yleisimmät koiran vakavat sairastumiset. Ymmärrät eri sairauksien ensioireita ja tuntomerkkejä, erinäisten sairauksien potentiaalisia kohdekoiria ja opit reagoimaan, milloin koirasi elintoiminnot muuttuvat normaalista hälyyttäväksi. Pääset kurkistamaan moneen eläinlääkärin arkipäiväiseen potilastapaukseen sekä videoiden että tekstien avulla.  Tapausten oppeja ammentamalla syvennät omaa tietämystäsi koiran akuuteista sairauksista.