Koiran ensiapulaukku EISEPURE

49,00 

EISEPURE– koiran ensiapupakkaus on vastuullisen koiranomistajan vakiovaruste ja reissuun mukaanotettava hätäapu. Eläinlääkärimme Suvi ja Teppo Heinola ovat koonneet sinulle välttämättömimmät tarvikkeet laukkuun ja valinneet vielä tyylikkään ja kestävän kuosin.

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Osasto:

Kuvaus

EISEPURE– koiran ensiapulaukku on vastuullisen koiranomistajan vakiovaruste ja reissuun mukaanotettava hätäapu. Eläinlääkärimme Suvi ja Teppo ovat koonneet sinulle välttämättömimmät tarvikkeet laukkuun ja valinneet vielä tyylikkään ja kestävän kuosin.

EISEPURE-ensiapulaukussa on sidetarpeet haavojen ja vammojen varalta. Diatab-tabletit ripulin ensiapuun, vetyperoksidia oksetukseen esimerkiksi myrkytysten varalta, suolaliuosta silmien huuhteluun, kahden kokoisia lääkeruiskuja sekä  mielestämme parhaat kynsisakset, kuumemittari ja punkkipihdit, joilla poistat punkkien lisäksi esimerkiksi lasinsirut.

Meidän mielestä paras koiran ensiapupakkaus on EISEPURE- koiran ensiapulaukku.

Sisältö:

Sideharso, taitospaketti, kipsinalusvanu, Vet-flex itsestään tarttuva side, teippi, Millers Forge kynsisakset, koiran kuumemittari Microlife sekä suojus, steriili liukaste, Diatab akuutin ripulin ensihoitovalmiste, vetyperoksidi 3% 100ml, NaCL silmähuuhde 20ml x 3, lääkeruiskut 5ml & 20ml, punkkipinsetit, vetoketjullinen huopalaukku.

Diatab sisältö, sitruspektiini, kaliumkloridi, maltodekstriini, johanneksenleipäpuujauhe, natriumkloridi, hyrdolysoidut eläinproteiinit, kasvisperäiset ainekset. Tarkistathan sopivuuden lemmikillesi mahdollisten allergioiden varalta. Jos lemmikilläsi on allergioita tai yliherkkyyksiä, tarkistathan tuotteen koostumustiedot pakkauksesta ennen käyttöä. Tuotekehityksen myötä valmisteen koostumuksessa voi olla tapahtunut muutoksia.

Diatab annostelu: Alle 10kg, 1/2 tablettia kahdesti vuorokaudessa, 10-20 kg, tabletti kahdesti vuorokaudessa, yli 20kg tabletti kolme kertaa vuorokaudessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koiran ensiapulaukku EISEPURE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *